Aranyértabletta, akut helyzetekre

Klinikailag igazolt hatékonyság

Aranyértabletta

Önnek is megfordult már a fejében, hogy bizonyos élethelyzetekben mennyivel egyszerűbb lenne a kínzó aranyeres panaszokat is diszkréten, szájon át bevehető tablettával kezelni? Ráadásul úgy, hogy a panaszok csökkentésén túl a kialakulásukban érintett problémás ereket is erősíti, tonizálja? Próbálja ki az egyedi flavonoid komplexet tartalmazó Detralex tablettát, Magyarország és a világ vezető* vénavédő gyógyszerét!

Az első 4 nap

Napközben

Este

A további 3 nap

Napközben

Este

Detralex vény nélkül kapható aranyér gyógyszer Detralex vény nélkül kapható aranyér gyógyszer

Hogyan szedje a Detralex filmtablettát aranyeres panaszok esetén?

Aranyeres roham esetén az első 4 napon keresztül napi 6 tabletta (2×3 tabletta), majd további 3 napon keresztül napi 4 tabletta (2×2 tabletta), étkezés közben bevéve. Fontos, hogy a legjobb hatás érdekében a teljes 1 hetes kúrát végig szedje. A Detralex® 36 tablettás kiszerelését kifejezetten akut aranyeres panaszok kezelésére ajánljuk, hiszen pontosan egy kúrára elegendő tablettát tartalmaz.

Heveny aranyeres roham esetén, ha a tünetek a rövid távú kezelés hatására (15 napon belül) nem javulnak, kérjen orvosi tanácsot!

Általános óvatosságból terhesség és szoptatás alatt jobb kerülni a Detralex® filmtabletta alkalmazását.

Hogyan segítenek a flavonoidok?

A növények sokféle antioxidáns tulajdonságú anyagot tartalmaznak, ezek közül a flavonoidokat régóta kutatják és használják. Ezt a kémiai csoportot a Szent-Györgyi Albert vezette munkacsoport fedezte fel a C-vitamin kutatása kapcsán. A flavonoidok többféle jelentős és jótékony élettani hatást gyakorolnak az emberi szervezetre: jól ismertek antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásukról.

A többféle flavonoid komplexét mikronizált, jól felszívódó formában tartalmazó Detralex® jól érezhetően enyhíti az aranyeres panaszokat, még heveny aranyeres roham esetén is. Erősíti a vénák falát az aranyeres csomókban, növeli a hajszálerek ellenállását, serkenti a keringést, így nem csupán felületes, tüneti kezelést biztosít, hanem a probléma okát célozza meg.

A Detralex® flavonoidjai természetes eredetűek: egy narancsféle héjából származnak. Egyedi mikronizált formájának köszönhetően aktív flavonoidjai könnyen felszívódnak** a bélrendszerből, hatása gyors és erőteljes.
A Detralex® tabletta használata egyszerű, kényelmes, diszkrét, gyógyszerkölcsönhatások nem ismertek.

*IQVIA Pharmatrend 12/2022 országos adatok; időszak 2022 teljes év; mérőszám: sellout value; Detralex, 10B1 piacon; Nicolaides A, Kakkos S, Baekgaard N, et al. Management of chronic venous disorders of the lower limbs. Guidelines according to scientific evidence. Part I. Int Angiol. 2018;37(3):181-254.1 IQVIA database, Analytics Link , C5C worldwide, €uros MNF, Standard Units, MAT Q4 2019

** Garner RC, et al. Comparison of the absorption of micronized (daflon 500mg) and nonmicronized 14C-diosmin tablets after oral administration to healthy volunteers by accelerator mass spectrometry and liquid scintillation counting (A mikronizált 500 mg-os daflon tabletta és a nem mikronizált 14C-diosmin tabletták felszívódásának összehasonlítása egészséges önkénteseken tömegspektrometria és folydékszcintillációs számlálás alkalmazásával). J Pharm Sci. 2002; 91: 32-40.

Scroll to Top